Import motorfietsen

Double R Trading is een betrouwbare handelspartner voor de import van uw motorfietsen. Wij beschikken over de juiste vergunningen en certificaten en onze leveringsmogelijkheden zijn erg breed. Bovendien heeft u bij ons de keuze uit de meest uiteenlopende merken en modellen.

Logistiek van de import van motorfietsen

De logistieke mogelijkheden van de import van onze motorfietsen zijn erg breed. Zo hebben wij onze eigen douane loods op dezelfde locatie. Hier bevinden zich drie laadperrons en meerdere grote laaddeuren. Dit maakt het mogelijk om zo snel en gemakkelijk mogelijk te laden. Tegelijkertijd kunnen we werken met verschillende vorkheftrucks. Onze laadplatforms zijn geschikt voor zowel normale als lage vrachtauto’s en ook voor containerchassis.

De leveringsmogelijkheden

Onze leveringsmogelijkheden zijn erg divers:

  • Per stuk
  • Kleine aantallen
  • Op container basis
  • Vergunningen en certificaten

Wij gaan erg professioneel om met de import van onze motorfietsen. In ons gebouw bevindt zich onze eigen douane entrepot. Hierdoor kunnen wij een deel van onze voorraad direct exporteren buiten Europa zonder de Europese invoerrechten. Wij beschikken over de vergunningen om exportdocumenten te maken, zoals T1 en ATR. Dit is ideaal voor de verschepingen: verzending kan dus direct vanuit het douane entrepot. Naast deze vergunning zijn wij bovendien AEO gecertificeerd. Dit is een internationale veiligheidsstandaard dat is uitgegeven door de douane.

Import van uw motorfietsen bij Double R Trading

Heeft u een groothandel of winkel in motorfietsen? Dan kunt u uw motorfietsen laten importeren door Double R Trading. Door onze centrale locatie in Nederland leveren wij naar allerlei landen over de hele wereld. Dit doen wij dus uitsluitend business to business. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis weten wij precies wat onze klanten wensen. Daarom hebben we altijd een grote voorraad waar u uit kunt kiezen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze soorten motorfietsen.

Sign up with us

To the dealer signup form

Double R Shop
Double R Shop