Motorfiets groothandel

Double R Trading is een motorfiets groothandel waar u terecht kunt voor motorfietsen van allerlei verschillende soorten merken en modellen.

Diverse soorten merken

In onze motorfiets groothandel vindt u diverse grote merken: onder andere BMW, Honda, Kawasaki, Yamaha en Suzuki. Heeft u een vraag over een specifiek merk of wilt u ergens meer over weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over al onze modellen motorfietsen.

Motorfiets groothandel Double R Trading

Dit zijn de kenmerken van onze motorfiets groothandel:

  • Jarenlange ervaring in meer dan 25 landen
  • Grote kennis van de internationale motorfietsmarkt
  • Alle nieuwe merken en modellen
  • Levering in diverse aantallen
  • Centrale locatie in Nederland
  • AEO gecertificeerd

Wij hebben grote kennis van de internationale motorfietsmarkt, want daar werken wij al 17 jaar mee. Daarnaast hebben al meer dan 25 landen de import van een motorfiets aan ons overgelaten. We kunnen vrijwel alle motorfietsen leveren die u nodig heeft: u bent bij ons aan het juiste adres voor een grote verscheidenheid aan merken en modellen. Bovendien verkopen wij de motorfietsen zowel per stuk en in kleine aantallen als op container basis.

Gunstige ligging

We zijn gesitueerd in Gorinchem en dit is een zeer centrale locatie in Nederland. Dit is een groot voordeel voor het vervoeren van de motorfietsen. We zijn hierdoor snel in Duitsland en België en zijn tevens dichtbij Rotterdam en Amsterdam. Dit is ideaal om naar andere landen te verschepen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een bepaald model die wij niet op voorraad hebben? Dat is geen enkel probleem. Wij lossen dit dan direct op binnen ons netwerk en zorgen ervoor dat we u deze motorfiets alsnog kunnen leveren. Neem gerust eens contact met ons op als u meer specifieke informatie wilt over onze modellen en merken.

Sign up with us

To the dealer signup form

Double R Shop
Double R Shop