Import motorfiets Kawasaki

Bij ons kunt u terecht voor de import van een motorfiets van het merk Kawasaki. Wij hebben ervaring in meer dan 25 landen, dus we kunnen vrijwel alle motorfietsen leveren die u nodig heeft. Onze centrale locatie in Nederland maakt het voor ons mogelijk om snel te leveren over de hele wereld. Via Rotterdam en Amsterdam verschepen we naar andere continenten. Bovendien zitten we zo op de snelweg naar Duitsland en Belgiƫ.

Allerlei merken en modellen

Wij leveren vrijwel alle grote merken. Naast Kawasaki hebben wij tevens andere merken op voorraad, zoals Honda, Suzuki en Yamaha. Hiernaast verkopen wij ook nog andere populaire merken. We houden altijd een grote voorraad aan die is afgestemd op de behoeften van onze klanten. Zo is de keuze van ons aanbod erg ruim en kunt u zelf kiezen welke merken en modellen u wilt verkopen in uw winkel of groothandel.

De voordelen van Double R Trading

Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor de import van een motorfiets van Kawasaki bij Double R Trading:

  • Centraal gelegen in Nederland
  • 17 jaar ervaring
  • Keuze uit verschillende merken
  • Ervaring binnen en buiten Europa
  • Levering in zowel kleine als grote aantallen

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de import van onze motorfietsen in Europa. U heeft bij ons de keuze uit allerlei verschillende grote merken.

Import van een motorfiets van Kawasaki

Heeft u een groothandel of winkel in motorfietsen? Dan kunt u uw motorfietsen laten importeren door Double R Trading. Door onze centrale locatie in Nederland leveren wij naar allerlei landen over de hele wereld. Dit doen wij uitsluitend business to business. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis weten wij precies wat onze klanten wensen. Daarom hebben we altijd een grote voorraad waar u uit kunt kiezen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze soorten motorfietsen.

Sign up with us

To the dealer signup form

Double R Shop
Double R Shop