Import jetski

Bent u geïnteresseerd in de import van een jetski? Wij leveren jetski’s uitsluitend aan groothandels en winkels. Dit doen wij al jarenlang wereldwijd.

De voordelen van Double R Trading

Profiteer van de volgende voordelen als u voor Double R Trading kiest:

  • Grote kennis van de internationale markt
  • Jarenlange ervaring in meer dan 25 landen
  • AEO gecertificeerd
  • Levering in diverse aantallen
  • Centrale locatie in Nederland

Met onze 17 jaar ervaring hebben wij een grote kennis van de internationale markt verkregen. Daarnaast hebben al meer dan 25 landen voorzien van motorfietsen. We kunnen vrijwel alle jetski’s en motorfietsen leveren die u nodig heeft: u bent bij ons aan het juiste adres voor een grote verscheidenheid aan merken en modellen. Bovendien verkopen wij ze zowel per stuk en in kleine aantallen als op container basis.

Het importeren van quads en ATV’s

Naast de import van een jetski kunt u bij Double R Trading ook terecht voor de import van quads en ATV’s. Wilt u een quad kopen die perfect aansluit bij uw wensen en eisen? We adviseren u graag over de diverse merken, uitvoeringen en technische eigenschappen. Wij leveren u betrouwbare merken met modellen van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn bovendien laag in de onderhoudskosten. En niet geheel onbelangrijk: ze hebben ook nog eens een fantastisch design. Dit is de perfecte combinatie van eigenschappen.

De import van een jetski bij Double R Trading

Met onze 17 jaar ervaring hebben wij een grote kennis van de internationale markt verkregen. Daarnaast hebben wij al aan meer dan 25 landen over de hele wereld geleverd. Heeft u interesse in de import van een jetski of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact met ons op.

Sign up with us

To the dealer signup form

Double R Shop
Double R Shop