ATV quad groothandel

Double R Trading is een ATV en quad groothandel. Wij zijn de specialist waar kwaliteit, advies en een goede service de boventoon voeren. Onze quads en ATV’s zijn van de beste merken en van een uitstekende kwaliteit.

De quad als landbouwvoertuig

De quad is een ideaal landbouwvoertuig. Dat bewijzen alle agrarische bedrijven en waterschappen die al gebruikmaken van quads. Ze zijn ideaal voor het snel overbruggen van afstanden en rijden over moeilijke ondergronden. Ze zijn tegenwoordig dan ook veel meer dan alleen een hobbyvoertuig of crossmonster. Zeker voor de landbouwsector betekent een quad mobiliteit op zijn best. Weilanden, bossen en modderige terreinen worden getrotseerd met deze voertuigen.

Ons aanbod

Bij Double R Trading gaan wij uitsluitend voor topkwaliteit. Wilt u een quad kopen die perfect aansluit bij uw wensen en eisen? We adviseren u graag over de diverse merken, uitvoeringen en technische eigenschappen. Wij leveren u betrouwbare merken met modellen van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn bovendien laag in de onderhoudskosten. En niet geheel onbelangrijk: ze hebben ook nog eens een fantastisch design. Dit is de perfecte combinatie van eigenschappen.

Yamaha quads

Yamaha is een veel verkocht A-merk in Nederland. De Yamaha quad mag dan ook niet ontbreken in onze collectie. Zowel voor de beginnende quadrijder als voor gevorderden biedt deze collectie voldoende keuzemogelijkheid. Dankzij de uitstekende onderdelenlevering en lage onderhoudskosten is een quad bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Dit in combinatie met de kwaliteit van de voertuigen maakt de Yamaha quad tot één van de beste in zijn klasse.

Kenmerken van onze ATV en quad groothandel

De ATV’s en quads van onze groothandel staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Hoge betrouwbaarheid
  • Eenvoudige bediening
  • Groot motorvermogen
  • Uitstekende weerbaarheid
  • Groot motorvermogen

Wilt u meer weten over onze ATV en quad groothandel? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een prijslijst aan.

Sign up with us

To the dealer signup form

Double R Shop
Double R Shop